alternative

Flexographic Romania este fondata in 2001 si suntem specializati in tiparirea de etichete, ambalaje flexibile si pungi destinate industriei alimentare. La inceputul activitatii noastre, in anul 2001, am achizitionat prima masina de tipar flexo cu cerneala UV din tara, complet computerizata, ridicand standardul tiparului flexo din Romania la un nivel nemaintalnit pana in acel moment pe piata. Dorind sa fim in permanenta in topul calitatii de pe piata de ambalaje din tara noastra, in anul 2013 cu o investitie de aprox 3 milioane de EUR, am achizitionat o noua masina de tipar offset, fiind si de aceasta data primii din tara ce utilizeaza aceasta tehnologie in piata ambalajelor flexibile. Astfel, Flexographic Romania, datorita tiparului cu o rezolutie de pana la 240linii/inch, intra intr-o competitie directa cu tiparul roto, oferind insa cateva plusuri extrem de importante pentru clientii nostri:

  • Costurile de pregatire ale lucrarilor sunt cu mult sub costurile de pregatire intalnite in cazul rotogavurii, ajungand pana la numai 10% din valoarea acelora.

  • Nu exista cantitate minima de tipar, putand onora si comenzi mici de numai 50-100kg.
  • Rapiditate a executiei lucrarilor, putand livra lucrarile in numai 2-3 zile de la plasarea comenzii.

Avand o vasta experienta in domeniu, va putem consilia si putem gasi impreuna cele mai bune solutii in alegerea materialelor optime pentru produsele dumneavoastra, putand reduce astfel substantial costurile planificate fara a afecta in vreun fel calitatea. Scopul nostru, este sa gasim balanta perfecta intre specificatiile materiei prime, costuri si cerintele produsului finit. Pare simplu, dar nu este. Acesta este motivul pentru care va oferim intregul nostru suport. In concurenta acerba din piata de astazi, orice greseala poate fi fatala. Cu noi aveti siguranta ca nu veti gresi.

Tehnologie

  • Doua linii de tipar de ultima generatie care asigura tipar de inalta calitate (240 linii/inch).
  • Doua laminatoare si doua rebobinatoare de mare viteza.
  • Doua slittere rewinder pentru finisare ambalaje.
  • Departament de design (prepress) care se ocupa de prepararea si realizarea placilor de tipar.

Calitate

In cadrul companiei noastre, toate activitatile organizatorice, comerciale si tehnice, care au influenta asupra calitatii, sunt foarte bine planuite, controlate si documentate. Scopul prinicpal al politicii noastre de calitate, este angajamentul companiei de a creea si dezvolta, pe toate nivelurile organizatiei, o cultura a calitatii concentrata pe satisfactia clientului; aceasta inseamna, implicarea directe a conducerii pentru a furniza necesarul de resurse umane si tehnologice, precum si implicarea intregii organizatii pentru a imbunatati calitatea produselor si serviciilor oferite.

alternative
Din respect pentru clientii nostrii, pentru consumatorii finali dar si mediul inconjurator, folosim cerneluri EB (Electron Beam), tehnologia cu cel mai scazut nivel de migratie al mirosului. In acest fel, suntem capabili sa indeplinim chiar si cele mai stricte reglementari europene in domeniu (EU 1935/2004/EC) precum si limita de migratie de 10ppb.

Primiti o oferta pe loc :

+40-(0)729-660-621

Contacteaza-ne telefonic